1/5
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 0
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 1
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 2
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 3
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 4
News Gulf - Latest UAE Updates Icon

News Gulf - Latest UAE Updates

News Gulf
Trustable Ranking IconMegbízható
1K+Letöltések
14.5MBMéret
Android Version Icon8.1.0+
Android-verzió
2.0.2(12-01-2024)Legújabb verzió
-
(0 Értékelések)
Age ratingPEGI-3
RészletekÉrtékelésekVerziókInfó
1/5

leírása News Gulf - Latest UAE Updates

Bemutatkozik a "News Gulf – Utolsó UAE frissítések és állások" című professzionális hír- és állásplatformja, amely páratlan tájékoztatást nyújt az Öböl-térségről, elsősorban a megbízható és naprakész hírfrissítésekre és foglalkoztatási lehetőségekre összpontosítva. A megbízhatóság iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy mindig tájékozott maradjon az Öböl legfrissebb eseményeiről, beleértve a Dubai exkluzív tudósításait és az Egyesült Arab Emírségek napi frissítéseit.


Főbb jellemzők:


1. Átfogó híradás:

Maradjon lépést a közel-keleti fejleményekről átfogó híreink segítségével. A legfrissebb hírektől a mélyreható elemzésekig arra törekszünk, hogy átfogó képet adjunk az aktuális eseményekről.


2. Exkluzív Öböl-frissítések:

Merüljön el az Öböl-régió szívében exkluzív tudósításunkkal a legfontosabb eseményekről, trendekről és történetekről. Legyen szó politikai, gazdasági, kulturális vagy társadalmi térről.


3. Dubai News Hub:

Fedezze fel Dubai nyüzsgő városát dedikált hírközpontunkon keresztül. Fedezze fel a legújabb eseményeket, projekteket és innovációkat, amelyek ezt a dinamikus nagyvárost formálják.


4. Egyesült Arab Emírségek napi hírei:

Kezdje a napot az Egyesült Arab Emírségekből származó napi híreinkkel. Összegyűjtjük a legrelevánsabb történeteket, hogy átfogó képet kaphasson a nap eseményeiről.


6. Állás platform:

Karrierlehetőséget keres az Öböl-régióban? Integrált állásplatformunk a legfrissebb álláslehetőségek összegyűjtött listáját tartalmazza, segítve Önnek megtenni a következő lépést szakmai útján.


7. Platformok közötti kisegítő lehetőségek:

Zökkenőmentesen elérheti tartalmainkat felhasználóbarát weboldalunkon vagy a hivatalos News Gulf alkalmazáson keresztül Android és iOS platformokon. Maradjon kapcsolatban, bárhová is megy.


8. A hírek iránti szenvedély:

A News Gulf mögött egy csapat áll, amely szenvedélyes a kiváló minőségű hírtartalom terjesztése. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szenvedélyünket virágzó online platformmá alakítsuk, és meghívjuk Önt, hogy legyen része ennek az utazásnak.


Töltse le a News Gulf alkalmazást most, hogy egy helyen megtapasztalja az Öböl-térség legfrissebb híreit és álláslehetőségeit. Célunk, hogy megfeleljünk és túlszárnyaljuk az Ön elvárásait, biztosítva, hogy Ön éppolyan élvezze hírkínálatunkat, mint mi, ha azokat elhozzuk Önnek. Köszönjük, hogy a News Gulf-ot választotta, ahol a tájékozottság és a kapcsolattartás egyszerű.

News Gulf - Latest UAE Updates - 2.0.2 verzió

(12-01-2024)
Egyéb változatok
Mi újság- Improved app stability and performance.- Added UAE Job Link feature for direct access to job opportunities in the United Arab Emirates.- Integrated Latest News System to keep users updated with current and relevant news.- Introduced a visually appealing Splash Screen for a better initial user experience.- Included News Search option for easy discovery of specific articles or topics within the app.

Még nincs vélemény vagy értékelés! Ha te szeretnél lenni az első,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Jó app garanciaEz az alkalmazás átment a vírus- malware és egyéb ellenőrzéseken, és nem tartalmaz semmiféle veszélyforrást.

News Gulf - Latest UAE Updates - APK információ

APK verzió: 2.0.2Csomag: com.newsgulf.app164731
Android kompatibilitás: 8.1.0+ (Oreo)
Fejlesztő:News GulfÜzletszabályzat:https://newsgulf.ae/privacy-policy-android-appEngedélyek:33
Név: News Gulf - Latest UAE UpdatesMéret: 14.5 MBLetöltések: 1Verzió: : 2.0.2Megjelenési dátum: 2024-01-12 11:31:58Min képernyő: SMALLTámogatott CPU:
Csomag ID: com.newsgulf.app164731SHA1 aláírás: B8:60:7E:D6:85:F4:91:F7:9B:A8:C3:F0:79:3A:FF:09:DA:2A:84:79Fejlesztő (CN): AndroidSzervezet (O): Google Inc.Helyi (L): Mountain ViewOrszág (C): USÁllam/város (ST): California

News Gulf - Latest UAE Updates legújabb verziója

2.0.2Trust Icon Versions
12/1/2024
1 letöltések13 MB Méret

Appok ebben a kategóriában

Ami még tetszhet...